ساخت اینفوگرافیک انتقال اطلاعات به صورت تصویر گرافیکی به مخاطب می باشد. هر چقدر این تصاویر بهتر تهیه شوند، برای مخاطب جذاب تر خواهد بود. انتخاب نرم افزار اینفوگرافیک مناسب بسیار مهم می باشد. به همین منظور در این مقاله نرم افزارهای اینفوگرافیک را مورد بررسی قرار دادیم.
اینفو گرافیک بهترین روش برای به تصویر کشیدن آمار و ارقام و داده های زیاد در قالب تصاویر بسیار جذاب می باشد.
از آنجایی که اینفوگرافیک بسیار جذاب و کاربرپسند می باشد، باعث کلیک بیشتر کاربران و در نتیجه افزایش بازدید سایت می شود. ادامه این روند موجب افزایش ترافیک ورودی سایت شما می شود.
در این راستا 8 ابزار رایگان ساخت اینفوگرافیک را در این مقاله معرفی می کنیم.
8 نرم افزار اینفوگرافیک رایگان:
حالا که اهمیت اینفوگرافیک را درک کردیم. بهتر است به سراغ نرم افزارهای ساخت اینفوگرافیک برویم. از آنجایی که ساخت اینفوگرافیک که بتواند حجم زیادی از اطلاعات را در کوتاهترین زمان ممکن و از طریق یک سری تصاویر نمایش دهد کار پیچیده ای می باشد. وجود نرم افزار ساخت اینفوگرافیک که بتواند ما را در این زمینه کمک کند بسیار مهم و تعیین کننده می باشد.
خبر خوب این است که برخی از این ابزارها به صورت رایگان هم در دسترس هستند.
1- نرم افزار اینفوگرافیک Canva
این نرم افزار آسان ترین نرم افزار آنلاین است. این نرم افزرا یک گالری از تصویرها و قاب های رایگان را در اختیار کاربران قرار می دهد. خروجی نرم افزار انواع فرمت ها را شامل می شود. کانوا از این جهت آسان است که رابط کاربری عالی و کاربر پسندی دارد. این نرم افزار همچنین امکان ویرایش تصاویر موجود در گالریتان را فراهم می کند. پس از تهیه تصویر اینفوگرافیک خود می توانید آن را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.
2- نرم افزار اینفوگرافیک Piktochart
بهترین نرم افزار اینفوگرافیک نرم افزار پیکتوچارت می باشد. این نرم افزار تحت وب می باشد و به کاربر اجازه می دهد که براحتی اینفوگرافیک های دلخواه و حرفه ای خود را بسازد. رابط گرافیکی خوبی دارد که شامل ویرایشگر با ابزارهای زیادی مثل تصویر زمینه، متن، پالت های رنگی، شکل ها و آیکون ها و غیره می باشد. همچنین می توانید به راحتی بلوک های محتوا را ویرایش کنید. امکان اضافه نمودن ویدئو هم در پیکتوچارت وجود دارد. قبل از دانلود یا انتشار آن می توانید یک پیش نمایش خوب داشته باشید. پشتیبانی این نرم افزار بسیار خوب است. آموز هاشی خیلی خوب و کاربردی هم دارد.
3- Easel.ly
ایزل لی نرم افزار اینفوگرافیک ساده ای است که شامل 6 دستور اصلی می باشد: قالب ها، اشکال، متن، اشیاء، تصاویر پس زمینه و آپلود. امکان اضافه نمودن تصاویر و یا حتی ویدئوهای سایت یوتیوب را در قسمت مدیا دارد. این نرم افزار برای معلم ها و نیز دانش آموزان می تواند بسیار مفید باشد. اما امکانات زیادی برای گسترش طراحی ندارد.
4- Visme
نرم افزار Visme بیشترین امکانات را دارد. این نرم افزار بنسبت نوپا می باشد. گسترش دهندگان این نرم افزار ایده طراحی سه مرحله ای را دارند:
مرحله اول: انتخاب قالب
مرحله دوم: ویرایش و جایگذاری عناصر طراحی
مرحله سوم: دانلود یا انتشار
این نرم افزار با کمک انیمیشن های داخل برنامه می تواند طرح شما را به یک اینفوگرافیک تعاملی تبدیل کند. مکان عنصرهای گرافیکی را در موقعیت های مختلف می توانید قرار دهید. علاوه بر این در بخش embed عنصرهای طراحی زیادی را فراهم می کند. ویرایشگر متن هم برای متن های دلخواه شما فعال است. اما متاسفانه روی تعداد پروژه ها محدودیت اعمال نموده است و فقط سه پروژه می توانید اضافه کنید.
5- Venngage
یک نرم افزار ساخت اینفوگرافیک سیستماتیک است که قالب را در سه سطح مقدماتی، متوسط، پیشرفته قرار می دهد. 8 گروه اطلاع رسانی، آماری، فرآیندی، جغرافیایی و غیره دسته بندی نموده است. یک ویرایشگر کاربرپسند است که در طول فرآیند طراحی شما را راهنمایی می کند.
می توانید ابزارک هایی مانند نقشه، گراف، نمودار و غیره اضافه نمایید. سپس به ویرایش عنصرهای طراحی موجود بپردازید. این نرم افزار همه موارد برای ساخت اینفوگرافیک را دارد. تصویر زمینه، نوار ابزار محتوایی، پیکتوگرام، آیکون و متن غیره را دارد. یک گالری پیکتوگرام نیز دارا می باشد که دسته های مشخصی دارد. این دسته ها شامل ابزار، سفر، خرید، فناوری، امنیت، علم و دانش و دسته های دیگر می باشد.
اما متاسفانه بر روی تعداد قالب هایی که در طول روز می توانید استفاده کنید نیز محدودیت هایی اعمال نموده است.
6- Infogram
این نرم افزار آنلاین بر روی جمع آوری داده و طراحی نقشه و نموارد متمرکز است. تنها قالب های گرافیکی را در اختیار کاربر قرار می دهد. اینفوگرام یک ابزار عالی برای کسب و کارهایی است که صرفا با اعداد و ارقام و نمودارها سروکار دارند. این نرم افزار بخوبی داده ها را مرتب می کند. بنابراین یک نرم افزار کارپسند می باشد.
این نرم افزار امکان دانلود طرح را به کاربرانی که عضویت رایگان دارد نمی دهد. بنابراین فقط می توانید از طریق شبکه های اجتماعی طرح خود را به اشتراک بگذارید.
7- نرم افزار اینفوگرافیک Genial.ly
استفاده از این نرم افزار بسیار ساده است و به هیچ مهارت حرفه ای احتیاج ندارد. تحت فضای ابری(Cloud) کار کردن یکی از ویژگی های این نرم افزار می باشد. ینابراین شما می توانید از هر مکانی به داده های دسترسی پیدا کنید. این نرم افزار نیز امکان دانلود را برای اعضایی که عضویت رایگان دارند، غیرفعال نموده است. بنابراین امکان دانلود اینفوگرافیک خود را ندارید.
8- نرم افزار اینفوگرافیک Adobe Spark
این نرم افزار به کاربران اجازه می هد که گرافیک های دلخواه، صفحات اینترنتی و ویدئوهای مورد نظر خود را طراحی کنند و بسازند. این کار را از طریق موبایل نیز می توان انجام داد. ادوبی اسپارک تحت فضای ابری می باشد و ویژگی همگام ساز آن این امکان را فراهم می کند که از هر مکانی در سرتاسر دنیا به طراحی بپردازید.
اینفوگرافیک پویا که به زیبایی طراحی شده باشد باعث افزایش بازدیدکنندگان وب سایت می شود. اگر اینفوگرافیک زیبا طراحی شده باشد، دست به دست می چرخد. انتخاب یک نرم افزار اینفوگرافیک عالی می تواند کار شما را بسیار ساده کند. خصوصا وقتی رایگان باشد. نرم افزار اینفوگرافیک بین طراحان و بازاریابان بسیار محبوب است.
در این مقاله سعی کردیم به معرفی نرم افزار اینفوگرافیک بپردازیم. این 8 نرم افزار از مشهورترین نرم افزارهای اینفوگرافیک می باشند. شما می توانید با توجه به نیاز خود یکی با یکی از این نرم افزارها کار نمایید. به خلق اینفوگرافیک های جذاب بپردازی.
همچنین می توانید مقالات زیر را در این زمینه مطالعه نمایید.
چرا باید از اینفوگرافیک استفاده کنیم؟
انواع اینفوگرافیک
چه چیزی اینفوگرافیک را تاثیرگذارتر می کند.