در این مقاله اطلاعات لازم برای طراحی سایت را بصورت کاملا روشن بیان می کنیم. با ما همراه باشید.
اگر تمایل دارید که وب سایت داشته باشید، بایستی چند موضوع را از همان ابتدا در ذهن خودتان تصویرسازی کنید و قبل از مراجعه به طراح سایت از آنها اطلاع داشته باشید.
اطلاعات لازم برای طراحی سایت
1- هدف از داشتن وب سایت چیست؟
در ابتدای راه بایستی مشخص کنید که سایت را به چه منظوری لازم دارید. آیا هدف شما فروش محصولات فروشگاهتان است. یا اینکه تمایل به صورت شرکتی کار می کنید و تمایل به عرضه خدمات شرکت خود دارید؟ برخی از افراد سایت را به منظور توسعه فردی یا وب سایت شخصی لازم دارند.
2- مشخص کردن نام سایت
برای سایت خود یک نام مناسب انتخاب کنید. این نام عموما به فیلد کاری شما بستگی دارد. بیشتر افراد نام فروشگاه، شرکت یا نام خودشان را بر روی سایت می گذارند. مثلا نام سایت ما طراحان سایت ایده پرداز هست.
3- دامنه سایت
دامنه سایت در واقع همان نام سایت شما می باشد. که کاربران برای دسترسی به سایت شما این نام را در مرورگر خود تایپ می کنند تا سایت شما باز شود. مثلا نام سایت ما www.idebesaz.ir است.
4- انتخاب هاست
هاست به فضای میزبانی وب یا اَبَر کامپیوتری که اطلاعات شما بر روی آن قرار می گیرد گفته می شود. معمولا انتخاب هاست بر عهده طراح سایت می باشد. که با توجه به دانش و تجربه خود اقدام به خرید هاست از شرکت هاستینگ می نماید.
5- مطالب و تصاویر اولیه سایت
مطالبی که شما بایستی در اختیار طراح سایت قرار بدهید بسیار اهمیت دارد. سعی کنید از همان ابتدا که تصمیم بر داشتن سایت گرفتید، شروع به جمع آوری و دسته بندی اطلاعات برای قرار دادن در سایت کنید. چون بعد از گذشت زمان و تولید محتوای جدید، با توسعه سئو سایت امکان قرارگیری شما در صفحات اول گوگل بیشتر می شود.
6- دسته بندی اطلاعات برای قرارگیری در منوها و دسته بندی ها
مطالبی که در سایت قرار داده می شوند بایستی دارای نظم و دسته بندی باشند. به همین دلیل نیاز هست که قبل از طراحی سایت شروع به دسته بندی آن ها کنید. به این مساله فکر کنید که برای منوی اصلی سایت چه عناوینی بهتر است قرار بگیرد؟ مثلا محصولات، مقالات، درباره ما، تماس با ما و غیره.
7- انتخاب لوگوی مناسب و اختصاصی
در همه وب سایت ها آرم یا لوگوی مربوط به صاحب آن سایت قرار داده می شود. شما هم اقدام به طراحی یا تنظیم لوگوی مناسب و جذابی برای سایت خود کنید.
8- انتخاب رنگ بندی مناسب
اینکه چه نوع رنگ بندی برای سایت خود انتخاب کیند به عوامل متعددی بستگی دارد. اینکه کسب و کار شما چیست و مخاطبان سایت شما چه کسانی هستند؟ هدف از طراحی سایت چه می باشد؟ در نوع رنگ بندی بسیار موثر است. برای سایت خود حداقل دو رنگ اصلی را مشخص کنید.
9- آدرس شبکه های اجتماعی
تمامی راه های ارتباطی ای که کسب و کارتان دارد را جمع آوری کنید. این موارد شامل شماره تلفن موبایل و ثابت، اینستاگرام، تلگرام، واتساپ، فیسبوک، توییتر و غیره می باشد. اگر در این سایت ها حساب کاربری ندارید، اقدام به ثبت و فعالسازی آن نمایید و از طراح سایت خود بخواهید که آن ها را در سایت قرار دهد.
10- حساب gmail فعال
برای استفاده از خدمات بهتر در زمینه سئو و امنیت سایت بهتر است حساب کاربری gmail فعال داشته باشید. این حساب کاربری دسترسی به تمام اطلاع رسانی ها در خصوص وضعیت سایت را فراهم می کند.
بهتر است مواردی که در این مقاله مطرح شد را طی فرآیند طراحی سایت در نظر داشته باشید تا با کمک طراح سایت، که سایت شما بسیار حرفه ای و کاربردی شود.
خانم سلطانی
مطالب شما بسیار خوب و عالی بود . برای من بسیار مفید بود .
خیلی متشکرم
سلام
خوشحالم که براتون مفید بوده. براتون آرزوی موفقیت دارم.